‘The Sopranos’-stjernen Drea de Matteo siger, at filmen OnlyFans fik hende til at indse, at hun er en ’52-årig kvinde med en varm krop’ | Asthafen

'The Sopranos'-stjernen Drea de Matteo siger, at filmen OnlyFans fik hende til at indse, at hun er en '52-årig kvinde med en varm krop'

Drea de Matteo kan have gjort sit præg i Hollywood, hvor hun spillede Adriana La Cerva Sopranfamilien, men skuespillerindens mest indflydelsesrige rolle var som mor til hendes to børn: Alabama Gypsy Rose, 16, og Waylon “Blackjack” Jennings, 13. De Matteo husker, at da hun først blev gravid, i slutningen af ​​30’erne, tjente hun også som omsorgsperson for sin egen elskede tidligere barnepige, som hun kaldte Monkey. “Jeg blev opdraget af en barnepige, så jeg ville ikke have, at mine børn skulle opdrages af en barnepige,” siger hun til Yahoo Life. “Så jeg opgav meget af min karriere rigtig tidligt for at tage mig af Monkey, og så når børnene kom, for at være sammen med børnene.” Når hun arbejdede, ville hun flyve Monkey og hendes børn for at være med hende på settet.

“Mine børn siger altid til mig: ‘Tusind tak, fordi du gav så meget op for at tage dig af os’, og jeg siger: ‘Jeg føler ikke rigtig, at jeg har opgivet noget, for det eneste, jeg’ har nogensinde bedt om er dig, siger de Matteo. “Det er min præstation nr. 1. Der er intet, jeg nogensinde vil gøre på denne planet, der kommer i nærheden af ​​at tage mig af de to børn. Jeg har aldrig været den bedste til det. Jeg lærte, hvordan man bliver god til disse ting, fordi de vejledte mig. Jeg ved, at mange forældre siger det. Men det er sandt. De var ligesom mine guider gennem alt. Hver eneste beslutning, jeg tog, havde noget med dem at gøre. Alt var med dem ved roret«.

Som enlig mor “en lille smule hele børnenes liv,” stolede de Matteo også på sin “landsby” af nære venner og kære. “De har et særligt forhold til hver af kvinderne, hvilket jeg synes er virkelig fantastisk,” siger skuespillerinden.

De Matteo er også stolt over, at hendes børn er vokset op med at lære at respektere grænser og høre ordet “nej”. “Jeg er mere en konservativ italiensk forælder, som ikke nødvendigvis er pc på mange måder,” siger hun. “Jeg kender mange forældre (som) ikke siger ‘ikke’, ‘kan’ eller ‘nej’. Og jeg siger: ‘Laver du sjov med mig?’ Så vil de børn komme til mit hus og skabe kaos i mit hjem, og jeg vil se dem behandle deres forældre som det største affald, jeg nogensinde har set. Jeg tænkte: ‘Wow, hvem kører showet her?'”

Nu hvor de er teenagere, fhv Sons of Anarchy stjernebørn har flere ord. For eksempel, da familien stod over for tvangsauktion, diskuterede de, at de Matteo skulle starte et OnlyFans-websted. Stjernen krediterede OnlyFans for at redde hendes familie fra økonomisk ruin.

“Vi var på randen af ​​at miste vores hjem,” husker hun. “At se mine børn hjælpe mig med at pakke dette hus sammen en gang om ugen, så folk kan komme og se på det og (se) se “til salg”-skiltet gå op… De har haft alle deres juler her. Det var en rigtig mørk tid. Og som en joke sagde ungerne: ‘Sæt bare fødderne på OnlyFans, så er vi færdige med det.’ Jeg kan huske, at de sagde: ‘Du har for meget stolthed. Enten gør du sådan noget, eller også må vi alle snart sige farvel.’ Og jeg sagde: ‘Ved du hvad, du har ret. Og hvad så?'”

Hun husker, at hun var “usikker og flov”, da hun startede sin OnlyFans-side, men med tiden blev de Matteo mere komfortabel. I disse dage ejer hun det. “Jeg var virkelig nødt til at erkende, ‘Mand, jeg er en 52-årig kvinde med en brændbar krop’,” siger de Matteo. “Jeg har sådan en følelse af stolthed, når jeg går på sæt i hæle og bikini eller undertøj. Jeg har aldrig været opmærksom på mig selv på den måde. Om noget, så var jeg min egen værste kritiker. Og jeg tror, ​​at nu hvor jeg har en teenagedatter, vil jeg sætte mere pris på mig selv, for hvis du ikke lærer disse børn at elske sig selv, vil ingen forbandet krop det.”

Det er en lektie, der er særlig vigtig for de Matteo, fordi hun har lagt mærke til, hvor ofte Alabama dømmer sig selv. “Min datter er mere optaget af at være et godt menneske hele tiden,” bemærker hun. “(De vil spørge,) ‘Var det ikke pænt af mig? Var det ikke sejt af mig?’ Og jeg siger: ‘Nogle gange skal du bare slappe af, mand. Bare rolig, mor er her. Hvis du er uhøflig, vil jeg være den første til at fortælle dig det. Men jeg forsøger altid at hjælpe hende til ikke at blive snydt.’”

Men det handler ikke kun om at opmuntre sine børn til at elske sig selv og være stærke i deres selvfølelse. De Matteo finder også måder at udtrykke sig på. Hendes seneste satsning er en streetwear-linje, ULTRA GRATISmed en bredere mission.

“At promovere ULTRAFREE handlede i virkeligheden om at fremme frihed og fremme enhed blandt amerikanere og forsøge at udrydde had mellem politiske partier, mellem racer, mellem seksuelle orienteringer,” siger hun. “Mærket ULTRAFREE (skal) bringe os tilbage til uskyldens sted. Lad os gøre friheden psykedelisk igen. Lad os elske hinanden igen.”

I sidste ende, ligesom hun fejrer frihed gennem sine designs, håber de Matteo at opmuntre sine børn til altid at tænke selv. “Jeg tror, ​​at for børn, forældre og børn lige nu, er nummer 1-tinget balance – nej lort, vær ikke en løgner,” siger den stolte mor til to. “Følg altid sandheden, uanset hvad. Undersøg altid begge sider af en situation og kom så til dine egne konklusioner. Følg ikke masserne.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *